Conferința internațională Româno-Franceză „Dezvoltare Regională Durabilă pentru Județul Hunedoara

Image

Stimați colegi,


Vă invităm să participați la conferința internațională româno-franceză „Dezvoltare Regională Durabilă pentru județul Hunedoara", care se va desfășura în municipiile Deva și Hunedoara, în perioada 05.10.-07.10.2023. Evenimentul va fi organizat de Academia de Studii Economice din București, prin Centrul Teritorial Deva, în colaborare cu Consiliul Județean Hunedoara, cu Primăria Municipiului Hunedoara și cu Universitatea Artois din Arras, Franța.

Conferința are ca scop promovarea unor schimburi de bune practici, între specialiștii francezi și români, în domeniul administrației publice locale și antreprenoriatului, pentru identificarea de soluții care să asigure dezvoltarea durabilă a județului Hunedoara, prin creșterea potențialului administrativ, economic și social al acestuia. 

Informații suplimentare despre programul conferinței le găsiți pe site-ul ASE la adresa www.ase.ro, secțiunea „cercetare”, Conferința internațională româno-franceză - Cercetare (ase.ro).

Vă rugăm să completați formularul de înregistrare cu câteva detalii pentru a putea finaliza procesul de organizare, până pe data de 25.07.2023: Conferința Hunedoara 2023 (BCA) - Formulare GoogleÎn cadrul acestuia puteți regăsi și programul conferinței. 

Persoana de contact este domnul prof. univ. dr. Radu Ioan, coordonator al Centrului Teritorial Deva al ASE București (e-mail: iradu@man.ase.ro).

Contact

Academia de Studii Economice din Bucuresti
Consiliul pentru Studiile Universitare de Doctorat

Str.Tache Ionescu nr.11, etaj 1, camera 8106. 
Telefon: 319 19 00 / int. 603 
Telefon: 021 312 55 84
Telefon: 0372.713.954

Email: doctorat@ase.ro